HOME - TAVLEPRODUKSJON

TAVLEPRODUKSJON

Vi har ca. 1400m2 med eget areal for verkstedproduksjon. Våre produkter skreddersys etter kundens ønske, enten det er til landbaserte eller maritime anlegg. I vår produktportefølje finner man blant annet:

  • El. tavler
  • Startere
  • Bryterpanel
  • Pulter
  • PLC-løsninger og lignende
  • Servoaggregat
  • Krankabiner
  • Ex utstyr (alle kategorier)

Tavleproduksjon har i alle tider vært produsert, i de aller fleste størrelser og både til sjø og land. Inntil slutten av 1990 tallet produserte vi store mengder skipstavler før vår hovedkunde de på et tidspunkt valgte å sette ut sin produksjon av tavler til egne fabrikker utenlands. På den tiden var det opptil 30 montører som daglig var beskjeftiget med tavleproduksjon. De senere år har det vært et vesentlig lavere volum, men den samme kompetansen og de kostnadseffektive arbeidsprosessene sitter fortsatt i veggene. Ettersom flere av våre samarbeidspartnere innenfor maritim næring opplevde et markant fall i ordremengde, gjorde vi en revitalisering av vår tavlestrategi med formål om igjen å bli landets foretrukne tavleprodusent med best kvalitet til en fornuftig pris. Dette har vi langt på vei lykkes med, og har allerede økt vårt volum innen tavleproduksjon betraktelig. Har du et prosjekt der du ønsker pris på levering av komplett tavle, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg selvsagt også med rådgiving innen fagfeltet og utfører alt av prosjektering og tetningsarbeid hvis dette er ønskelig.

FAT (Factory Acceptance Test) for levert utstyr kan bli fremlagt for hvilket som helst sertifiseringsorgan.

Ex utstyr

Avdelingen er nå godkjent for å kunne bygge og reparere Ex utstyr i kategori Ex d og e. Dette er utstyr som har spesielle krav til egenskaper fordi det kan benyttes i Ex områder; områder hvor det kan befinne seg brannfarlige/eksplosive stoffer i luften.

Vi tilbyr Ex utstyr til skip, offshore plattformer og industrianlegg.

Vi har god erfaring med elektriske installasjoner i Ex områder.

Våre konkurransefortrinn

Vi har produsert slike produkter i mange tiår, og vårt utstyr finnes i skip på alle verdens hav. Basert på de ansattes omfattende erfaring er avdelings styrker ansett for å være:

Kvalitet  –  Levering til avtalt tid  –  Fleksibilitet  –  Service

Vi hjelper dere, kontakt oss på tlf. 70 20 81 00 eller mail Office@brattvaag-electro.no